Qui som

A Studio Moaré ens dediquem al disseny, desenvolupament de llocs i aplicacions web

Som un estudi especialitzat en el disseny i desenvolupament de llocs web fets a mida amb WordPress. Pensem que la tecnologia i el disseny han de ser compatibles i estar al servei de les persones. Treballem detingudament cada una de les fases d’aquest procés, col·laborant estretament amb els nostres clients, grans o petits, en una relació de tu a tu.

Creiem que els llenguatges i les eines que utilitzem poden ser accessibles a totes. Utilitzem llicències i eines per la col·laboració i la lliure circulació del coneixement. Compartim la nostra experiència oferint tallers de llenguatges bàsics de desenvolupament web i WordPress.

El nostre objectiu a mig plaç és transformar-nos en una cooperativa especialitzada en disseny i desenvolupament web, que generi treball estable i de qualitat, acord a les nostres vides. Una cooperativa que treballi en un marc de col·laboració entre entitats compromeses socialment. Que s’enriqueixin mútuament, empenyent nous límits creatius i aportant al bé comú!

Serveis

Equip Base Studio Moaré qui som

 • Studio Moaré qui som odile carabantes
  Odile Carabantes @dileodile

  Dissenyadora a StudioMoaré. Llicenciada en Belles Arts per la UB. M’encarrego de la part creativa, del disseny, la il·lustració i la maquetació web. Sóc col·laboradora de la Cooperativa de Tècniques.

  En el meu temps lliure m’agrada experimentar en el món dels visuals en directe, sóc co-fundadora del col·lectiu ATZUR.

 • Studio Moaré qui som antonio felices
  Antonio Felices

  M’encarrego de la programació.