Disseny i comunicació “Loba”, un film de Catherine Béchard

Disseny i comunicació Loba, un film de Catherine Béchard

Un dia Catherine Béchard, va venir a veure’ns per a explicar-nos el projecte amb el que estava treballant. Una pel·lícula coral que explicaria les vivències sobre el part en diferents països, relatada per més de 40 dones amb experiències molt diferents. En aquell moment Laia Manresa i Sergi Dies ja havíen fet el primer borrador de la pel·lícula, el qual ens va obrir els ulls i va fer que ens decidissim a embarcar-nos en aquesta llarga aventura assumint les tasques de disseny i comunicació.

El primer que vam fer va ser dissenyar tota la imatge gràfica i la web, que serviria per a presentar-nos públicament i uns mesos més tard arrancar una campanya de crowdfunding molt exitosa amb la que aconseguiríem 22.600€ de més de 470 mecenes que serviríen per a remunerar als professionals que s’havíen implicat en el projecte.

LobaFilmm va tenir molt bona acollida als països on s’havia rodat (Espanya, França, Mèxic i Cuba) i també a Argentina, Uruguay, Colòmbia i Brasil. Aviat començaríen a arribar allaus de correus electrònics preguntant com poder veure la pel·lícula.

A principis de 2015 la cooperativa Compacto es va sumar al projecte, i desde llavors s’encarreguen de la distribució del documental. Gràcies a ells el 8 de març de 2015 es va estrenar als cines de França i el 30 d’Octubre del mateix any, als cines d’Espanya, i també va sortir a la venta el DVD. A StudioMoaré també ens vam encarregar del disseny dels crèdits de la pel·lícula, del disseny del packaging del DVD i del cartell de la pel·lícula.

Actualment ens seguim encarregant de dinamitzar la gran comunitat que ha generat LobaFilm a les xarxes socials. Ja qüasi 16.000 seguidors al facebook.

Estem molt contents amb la nostra aportació en aquest projecte. Ens emportem un gran aprenentatge en tots els nivells, professionalment i personalement!

Disseny i comunicació Loba, un film de Catherine Béchard
Disseny i comunicació Loba, un film de Catherine Béchard
Disseny i comunicació Loba, un film de Catherine Béchard
Disseny i comunicació Loba, un film de Catherine Béchard
Fitxa tècnica

Gènere: Documental / Duració: 52’/80’ Nacionalitat: Espanyola / Data de producció: 2015 / Idioma original: Castellà, Francés, Subtítols disponibles: Anglés, Castellà, Francés / Format de rodatge: HD / Format de projecció: 2d DCP / BluRay / So: 5.1 / Aspect Ratio: 16:9

Equip tècnic

Directora: Catherine Béchard (Novel) / Guió: Catherine Béchard, Laia Manresa, Sergi Dies / Idea Original: Catherine Bechard, Álvaro Vázquez Juárez / Direcció de Fotografia: Lila Fraysse / Postproducció de So: Raúl Martín “Merri” Mastering: Fabien Salabert / Disseny: Odile Carabantes (StudioMoaré) / Música original: Manuel Callejo Rodriguez / Montatge: Sergi Dies / Productors: Aritz Cirbián, Catherine Bechard, Lila Fraysse / Productor Associat: Amic Bedel